När behöver du rörmokare?, Redan Avtalat

Tjänster som underlättar vardagspusslet

Barnen ska hämtas på dagis, maten ska lagas, träningen ska skötas och någonstans mellan allt ska huset städas, tvätten vikas och alla få tid för fritidssysselsättningar. Det är inte underligt att tjänster som underlättar vardagen ökar i popularitet. Ett par av dessa är:

Städhjälp

Städhjälp har funnits mycket länge men fick ett enormt uppsving efter att rutavdraget infördes vilket innebar att kostnaden för städhjälp minskades med 50%. Detta gjorde att allt fler köpte olika städtjänster vilket därmed gjorde att intresset ökade ytterligare.

Företag som erbjuder städhjälp har även fler tjänster som kan köpas vid samma tillfälle. Det kan exempelvis vara att de tvättar, diskar eller lagar mat. Städhjälp innefattas alltid av rutavdraget medan vissa andra tjänster inte gör det.

Matkasse

En gång i veckan, eller varannan vecka, kommer en kasse med mat och recept hem till dörren för rörmokare göteborg. Du behöver inte tänka på vad ni ska äta eller hitta spännande recept. Välj bara en matkasse som passar dig och din familjs behov. Kanske är det vegankasse, familjekasse eller laktosfrikasse som önskas. Med matkasse kan du lägga tid på annat eftersom du slipper handla, planera och jaga recept.

Barnpassning

Barnpassning kan minst sagt underlätta vardagen. Någon timme med en duktig barnvakt kan skapa tid över för föräldrarna att hinna med det nödvändiga i vardagen. Många anlitar vänner eller syskon. Men det går även att få denna tjänst via företag som specialiserat sig på läxläsning, barnpassning och liknande tjänster.

PT

Med personlig tränare kan du vara säker på att din träning blir av. Det måste inte nödvändigtvis betyda att du åker iväg till ett gym flera gånger per vecka då en PT helt anpassar träningen utifrån personens möjlighet till träning. Har du bara en halvtimme över två gånger i veckan kanske du får ett program som kan utföras hemma.

Att anlita PT är ganska dyrt men man kan hålla nere kostnaden genom att välja en digital PT som bara guidar via telefon eller mail.

Läxhjälp

Barn har ofta svårt att göra läxor med sina föräldrar. Det blir lätt konflikter om hur man ska jobba. Dessutom är det många föräldrar som inte har bra pedagogiska kunskaper. Då är det bra att köpa in läxhjälp via läxhjälpsföretag. Dessa kan utföra läxhjälpen hemma hos personen alternativt i en offentlig lokal som bibliotek eller café. Det blir därmed både läxhjälp och barnpassning på en och samma gång.

Vad det kostar? Det beror främst på om du kan få rutavdrag eller inte. En del av dessa tjänster kan köpas med avdrag vilket gör att det blir 50% billigare per timme.

You Might Also Like