Redan Avtalat, Uncategorized, Våra flyttar

Flyttfirmor och deras fördelar

Att anlita flyttfirma vid sin flytt kostar en del extra pengar men i många fall kan det faktiskt vara väl värt den summan. Det finns nämligen en hel del fördelar med att anlita flyttfirmor och här tar vi upp några av dem.

Full koll på flytten
En av de största fördelarna är att man får full koll på sin flytt. Man får ett datum när allt flyttas och man behöver inte tänka på att hatta hit eller dit med datumen. Anlitar man en flyttfirma vet man att företaget kan ta med sig alla möbler och kartonger av en flyttfirma göteborg. Man behöver alltså inte tänka mer på saken när man väl kommit överens med en firma om när flytten ska äga rum.

Försäkring finns alltid
Om man flyttar sina saker på egen hand är det den egna hemförsäkringen som täcker eventuella skador vid företagsflytt göteborg. Om något försvinner i flytten kan man i regel inte få någon ersättning om man inte har någon drulleförsäkring. När man anlitar seriösa flyttfirmor finns det alltid försäkringar som täcker borttappade eller trasiga saker. Hur mycket ersättning man som kund får beror på vad det är som gått sönder eller försvunnit. I regel ska sakerna värderas av försäkringsbolaget innan ersättningen kan betalas ut. Är det fråga om en mindre ersättning kan det ibland bara bli ett prisavdrag på summan som ska betalas.

You Might Also Like